Online Masterclass i Power Apps

Deltag fra din hjemmearbejdsplads og lær hvordan du effektivt bruger Power Apps til at udvikle værdiskabende apps og sammenhængende løsninger. 17.01.2022 - 18.01.2022
Tilmeld

Fellowmind har udviklet et online format af vores kurser, så vi fortsat kan hjælpe med kompetenceudvikling ude i virksomhederne uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen. På denne masterclass får du en grundlæggende forståelse for Power Apps og lærer hvordan du bedst kommer i gang med at lave værdiskabende apps og løsninger til din organisation.

Online undervisning der fungerer

Efter at have haft mere end 1000 kursister på den traditionelle ”skolebænk” i SharePoint, Power BI og Teams gennem årene, har vi forfinet konceptet og lavet en række initiativer, der sikrer dig maksimalt udbytte af kurset til trods for, at det foregår online.

Kurset er et heldagskursus spredt ud over to halve dage, så du ikke skal sidde foran en skærm 8 timer i træk.
Kurset er afvekslende og består både af en introduktion til Power Apps som en del af Power Platform og dets grundlæggende koncepter samt praktiske øvelser i brugen af Power Apps og hvordan det kan bruges til din organisations forskellige behov.

Under øvelserne sidder der flere af vores Power Apps konsulenter klar til at hjælpe dig i private 1:1 sessioner, hvor du som kursist har mulighed for at dele din skærm og sammen løse eventuelle udfordringer.

Undervisere & målgruppe

Kurset afholdes af en af vores erfarne konsulenter, som til daglig arbejder med Power Apps i større danske organisationer, og som derfor kan tilbyde teori såvel som praktisk erfaring med at få værdi ud af Power Apps.

Kurset er for alle, som

  • skal i gang med Power Apps
  • skal planlægge eller aktivt deltage i et Power Apps-initiativ hos jer
  • skal være Power Apps superbruger
  • allerede har arbejdet lidt med Power Apps men gerne vil have en rigtig introduktion


Vi har forsøgt at tilrettelægge kurset, så det også matcher den virkelighed, vi står i lige nu. Det forgår uformelt, og man er velkommen til at stille spørgsmål løbende, og det gør ikke noget, hvis der en enkelt gang i mellem kan høres et barn i baggrunden.

3-i-1 kursus

Med denne Online Masterclass får du et 3-i-1 kursus:

Før kurset
Du får adgang til Fellowminds online læringsportal, hvor der er mulighed for at gennemføre et dansksproget introduktionskursus om Power Apps, når det passer dig.
Portalen indeholder også forberedelsesmateriale til Power Apps.

Under kurset
På kurset vil du gennemgå 2 dele:

DEL 1

Power Platform og Power Apps
Power Apps fokus
Canvas Apps, Model Driven
Forretningsapps - din ide
Hvad er en Power App?
Gennemgang af Power Apps canvas
Adgange og sites
Community og inspiration


Del 2

Opret datakilde i SharePoint
Connect datakilde i Power Apps
Lav ny formular
Tilret formular efter ønsker
Submit formular
Success screen
Opfølgning på opgaven


Efter kurset
Efter kurset har du fortsat adgang til Fellowminds læringsportal i 30 dage, så kurset og øvelserne kan genopfriskes. Derudover har du mulighed for at få efterfølgende opfølgningsmøder med henblik på din egen organisations brug af Power Apps til en reduceret pris.

Praktiske detaljer om kurset

Kurset vil blive gennemført via Microsoft Teams. Microsoft Teams er gratis og kan tilgås via en webbrowser. Så du behøver ikke nødvendigvis at installere Microsoft Teams for at kunne deltage.

Kurset tager udgangspunkt i Power Apps med engelsk grænseflade (så er det lettere at lære). Undervisningen er på dansk.

Kurset holdes over 2 dage à 4 timer:

Dag 1: 17. januar kl. 09.00-13.00

Dag 2: 18. januar kl. 09.00-13.00

Pris: 2.500 kr. ekskl. moms (Du får tilsendt en faktura efter afholdelsen af kurset).