Online Masterclass i Microsoft Teams

Online-kursus der giver dig indsigt i den gode adfærd på den hybride arbejdsplads ved brug af Teams. Vi tager dig hele vejen rundt fra opret Team, til brug af team og til nedlukning af samme for dig der arbejder i et projekt eller en afdeling. 28.03.2022 - 29.03.2022
Tilmeld

Deltag i dette kursus og dyk dybere ned i Teams funktionaliteter der indrammer projekt og afdelingsarbejde, alt sammen ud fra et livscyklus/governance perspektiv, der vil gøre dig i stand til at tænke før, under og efter, hver gang du anvender Teams. Desuden får du vejledning i hvordan Du kan få dine kolleger ”med” på en bedre måde og følge med i brugsdata på simpel vis.

Eksempel på Microsoft Teams der er tilpasset med egne kanaler og Apps.

 

Online undervisning der fungerer

Efter at have haft mere end 1000 kursister på den traditionelle ”skolebænk” i SharePoint, PowerBI og Teams gennem årene, har vi forfinet konceptet og lavet en række initiativer, der sikrer dig maksimalt udbytte af kurset.

Kurset er et heldagskursus spredt ud over to halve dage, så du ikke skal sidde foran en skærm 8 timer i træk.

Kurset er afvekslende og består både af en introduktion til Teams samt praktiske øvelser i brugen af Teams og hvordan det nemt kan tilpasses til din organisations behov.

Kurset holdes i en tone og et tempo hvor det er muligt at stille spørgsmål løbende.

Ved brug af vores online læringsportal har vi lavet et udførligt øvelsesmateriale, hvor alle kan være med.

Eksempel på øvelsesmaterialet i Fellowminds læringsportal.

 

Undervisere & målgruppe

Kurset afholdes af en af vores erfarne konsulenter, som til daglig arbejder med udrulning af Teams i større danske organisationer, og som derfor kan tilbyde såvel teori som praktisk erfaring med at få værdi ud af at bruge Teams.

Kurset er for alle som eksempelvis:

 • skal i gang med at bruge Teams rigtigt
 • allerede er i gang med Teams, men nu skal have kolleger med på en god måde
 • skal være Teams ambassadør/superbruger/ejer
 • skal begynde at sikre mere ensartet brug af Teams – og være i stand til at bidrage i en oprydning
 • skal kende de forskellige møde og samarbejdsmuligheder – og kunne rådgive dine kolleger om samme
 • skal kende de indbyggede rapporteringsmuligheder Teams har

Du får adgang til forberedende materiale inden masterclassen via vores læringsportal. Er du helt ny bruger på Teams, anbefaler vi stærkt at du benytter muligheden for at gennemgå materialet inden masterclassen – eller deltager på vores masterclass i Office 365 forud for dette forløb. Så kan du sagtens følge kurset her.

Kurset appellerer både til slutbrugere, og IT-administratoren, i organisationer der enten skal til at implementere, eller styrke deres kendskab til Teams.

 

3-i-1 kursus

Med denne Online Masterclass får du et 3-i-1 kursus:

Før kurset
Du får adgang til Fellowminds online læringsportal, hvor der er mulighed for at gennemføre et dansksproget introduktionskursus om Teams, når det passer dig. Introduktionskurset giver dig en god forståelse for, hvad Teams er, hvad det kan bruges til, og hvordan du kan bruge det i dine arbejdsgange. På den måde er du godt forberedt inden kurset.

Under kurset

 • Mig som Teams bruger
  - Omhandler din anvendelse af Teams, som burger. Her lærer du om dit overblik i Teams, begreber, chat, kald og møder. Der bliver gennemgået nye funktioner og tilpasningsmuligheder, der styrker dit kendskab til Teams.

 • Mig i et Team
  - Omhandler dig som samarbejdspartner i Teams. Her lærer du om teams i Teams, anvendelse af kanaler, struktur, navigering mellem Teams, OneDrive for Business og SharePoint, samt betydning af livscyklus fra et brugerperspektiv.

 • Teams i organisationen
  - Omhandler mødetyper i Teams, og deres anvendelse, set fra et organisatorisk og performativt perspektiv, samt strukturering af teams i Teams, fra et organisatorisk perspektiv,

 • Organisationen om Teams
  - Omhandler hvordan en organisation tager Teams i brug, og hvilke forskellige modeller for anvendelse der findes. Her vil du blandt andet stifte bekendtskab med Teams admin centeret, berøre governance modeller og få indblik i adoption delen af Teams.


Efter kurset

Efter kurset har du fortsat adgang til Fellowminds læringsportal i 30 dage, så kurset og øvelserne kan genopfriskes. Derudover har du mulighed for at få efterfølgende opfølgningsmøder med henblik på din egen organisations brug af Teams og resten af M365 til en reduceret pris.

Praktiske detaljer om kurset

Kurset vil blive gennemført via Microsoft Teams. Microsoft Teams er gratis og kan tilgås via en webbrowser. Så du behøver ikke nødvendigvis at installere Microsoft Teams for at kunne deltage.

Undervisningen er på dansk, medmindre andet er angivet.  

Kurset holdes over 2 dage à 4 timer:

Dag 1: 28. marts kl. 12.00-16.00
Dag 2: 29. marts kl. 12.00-16.00


Pris: 2.500 kr. ekskl. moms (Du får tilsendt en faktura, når du har tilmeldt dig kurset - Betalingsbetingelserne er netto 14 dage).