IntraActive Produkter

IntraActive er en suite af produkter til Office 365, der har fokus på at etablere en stærk kommunikations- og samarbejdsplatform.

 

Med IntraActive produktsuiten kan I blive i stand til at udnytte Office 365s fulde potentiale.

 

Suiten består af IntraActive Intranet, IntraActive Governance for Microsoft Teams, IntraActive Connect og IntraActive Learning. 

Se hele produktsuiten fra IntraActive

IntraActive Intranet

IntraActive Intranet er et addon produkt til SharePoint og Office 365, og fungerer som en accelerator til at opbygge et brugervenligt intranet ved at tilføje et stort antal funktioner til SharePoint. Det kan være nem målretning, brugervenlig navigation, særlig tilpasset mobil app, integration til Teams og andre smarte elementer. 

IntraActive Governance

IntraActive Governance er produktet, der sikrer styring, transparens og overblik i brugen af Microsoft Teams. Få oprettelse af Teams i struktur og definer den livscyklus I ønsker for jeres forskellige typer Teams.

IntraActive Connect

IntraActive Connect går et skridt videre ved at åbne op for samarbejde på tværs af organisationer fx når en større virksomhed vil samarbejde med sine datterselskaber eller når en kommune ønsker nemt at kunne kommunikere og samarbejde med personalet på skoleområdet.