E-læring

Over 20 færdige kurser

Vi har færdige kurser i alle standardprogrammerne i Office365, ligesom at vi har kurser til Office Pro+ og Windows 10. Med vores kurser kan du og dine medarbejdere blandt andet opnå følgende kompetencer:


• Fleksibelt og dialogbaseret samarbejde med Microsoft Teams
• Moderne, personlig filhåndtering med OneDrive for Business
• Nem, fælles opgavestyring med Planner
• Noter på den smarte måde med OneNote
• Opnå indsigt i Windows 10's mange funktioner
• Introduktioner til Office-pakken

Vi har mere end 20 færdige kurser, og de findes alle på både dansk og engelsk.


Løbende kursusopdateringer

I ProActive har vi mange års erfaring med at bruge cloud-værktøjer, og vi ved derfor, at der løbende kommer opdateringer til programmerne. Det er vigtigt, at brugerne kender til de nye funktioner, hvorfor vores kurser er "Evergreen". Det betyder, at når de enkelte it-værktøjer ændrer sig (og det gør de løbende), så følger vores kurser med - det er en del af vores service.

Sprog og niveau i kurser

Alle vores kurser findes på både dansk og engelsk. Hvis man har programmer med engelsk brugergrænseflade, findes der på de danske kurser også ordlister og oversættelser på de vigtigste engelske begreber. På den måde bliver programmerne lettere at bruge i praksis.

Importer vores færdige kurser til jeres eksisterende system

Har I allerede et Learning Management System (LMS) eller et træningsunivers tilknyttet SharePoint, og vil I gerne have vores kursusindhold importeret direkte til jeres eksisterende system? Vi kan hurtigt og enkelt lave et sæt filer (tekster, illustrationer og videoer) eller en lukket SCORM-pakke til jer. Kontakt os for at høre nærmere om jeres muligheder, og få en smagsprøve på vores kursusunivers.

Kombiner portalen med vores instruktører og kom hurtigt i gang

Hvis I ønsker at kombinere læringsportalen med reel undervisning, tilbyder ProActive muligheden for, at en af vores erfarne instruktører kommer ud og inspirerer, rådgiver og støtter jer i udrulningen af de nye værktøjer. Vores instruktører bruger læringsportalen aktivt i deres træningssessioner, hvilket gør at I hurtigst muligt kan komme i gang.

Læringsportalen viser alle standardfunktioner, mens de erfarne instruktører tager udgangspunkt i jeres unikke behov, og hjælper jer godt i gang med de nye værktøjer. Måske var der noget der kunne tåle en gentagelse eller en uddybning? Med Læringsportalen kan alle kursister gense nøglefunktionerne, indtil de føler sig komfortable i at benytte dem, hvilket er en smart og hurtig måde at lære på.