Læringsportalen

Det skal ikke være svært at lære nyt

Hvorfor en læringsportal?

Tilgængelige standard it-værktøjer bliver langt fra udnyttet til fulde. I mange tilfælde skyldes det manglende viden om værktøjernes fordele og passende træning i at bruge dem korrekt.

Det vil vi gerne ændre på.

Med vores læringsportal kan I sætte træningen i system, og tilbyde ubegrænset adgang til kurser i standardværktøjer for alle jeres medarbejdere. Med kurserne i læringsportalen kan I tilbyde træning på både dansk og engelsk og lade medarbejderne lære nyt, når det passer dem bedst. Der er ikke brug for store logistiske koordineringer og et tungt ressourcetræk. Når først der er etableret adgang, er et link alt der kræves, for at komme i gang med at lære. Lettere kan det ikke blive.

Eksempler fra vores mange kurser

Teams: Introduktion - Naviger

Et eksempel fra vores kursus i Teams: Introduktion. 

Sharepoint: Lister og Biblioteker - Dokumentbiblioteket

Et eksempel fra vores kursus i Sharepoint: Lister og Biblioteker.

Planner: What is a plan

An example from our course in Planner. 


Få støtte til at sikre værdi i de værktøjer, I allerede har

Læringsportalen er designet således, at I kan opnå og sikre mere værdi med de programmer, I allerede har adgang til. Er OneDrive for Business allerede etableret, men bliver det kun brugt af nogle få? Skal I til at bruge Teams som kommunikationsplatform, men ved ikke hvordan I kan få alle til at tilegne sig de få, men nødvendige, kompetencer der kræves? Er det svært med de fælles filer i SharePoint Online? Vores kurser er tænkt til at give den gode start og få alle op på det samme niveau. Sådan kan I sikre den bedste udnyttelse, af det I allerede har til rådighed.

Nem at bruge

Først og fremmest er vores læringsportal let at bruge; vores kurser er på introduktionsniveau, vi bruger ikke svære it-faglige udtryk og selve systemet er simpelt og brugervenligt. Desuden skal brugerne heller ikke have et nyt password eller et brugernavn. Det mener vi, alle er forudsætninger for overhovedet at være relevante.


Kontakt os

Udfyld venligst formularen for at kontakte os.